Hoffers

 

Beste mede-hoffers,  

Op maandag, dinsdag en vrijdag bewegen en voorbereiding voor weekend sessie de aanvang  is 19.00 uur.Verzamelen aan het kanaal ter hoogte van het laatste (grote)camperrterrein. Langs het water fijn in de ondergaande zon. Aan de bewegingslessen in chi kung, tai chi en healing tao. Speciaal voor u, Hoffers bij voldoende belangstelling een bewegingsles door de week als voorbereiding op het weekend.

 Elk weekend start zaterdagmiddag stipt om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Op zondag worden dezelfde tijden aangehouden. De lessen worden in de openlucht gegeven. Zaterdagavond is er gelegenheid tot theorie van het weekend en is er een meditatie van de lesstof bij het kampvuur. (vrijblijvend)

Corona

Op de Hof van Wezel gelden de regels van het RIVM. Houd 1.50 meter afstand van elkaar. Dus  tijdens (voor- en na) de lessen vragen wij u gepaste afstand van elkaar. Te houden en ook eigen verantwoordelijkheid te nemen. (Ook al vinden de lessen plaats in de buitenlucht kom niet bij klachten).  Bij slecht weer en corona perikelen kunnen we van de planning afwijken. Als u zich heeft aangemeld (met whatsapp), houden we u hiervan op de hoogte.

Vermeld bij uw inschrijving duidelijk uw 06 nummer zodat wij een Whatsapp groep kunnen aanmaken om bij heel slecht weer u te informeren.

Meld je nu aan

Voor deelname aan weekenden gaarne uw reservering doorgeven. (Doordeweeks vrijblijvend)
Deelname aan lessen en weekenden is voor U vaste Hoffers gratis.

Berichten zoveel mogelijk met whatsapp 06  45 231 825 onder chidelft.
Of gebruik info@chidelft.nl

Vermeld uw naam en 06 nummer, ivm aanmaak whats app groep voor t Hof Healing Tao activiteit.

Healin Tao Hof van Wezel
www.healingtaochidelft.nl

Ons programma voor jouw, voor hoffers zonder bijdrage!!