Locatie

Seizoen 2022 HEALING TAO op het Hof van Wezel

Te Beuningen door Chidelft

Locatie

De 19 trainingsweekenden worden gehouden op het landgoed Recreatielanderij de Hof van Wezel Te Beuningen. Op de Hof van Wezel gelden de regels van het RIVM. Houd 1.50 meter afstand van elkaar. Dus  tijdens (voor- en na) de lessen vragen wij u gepaste afstand van elkaar te houden en ook eigen verantwoordelijkheid te nemen. (Ook al vinden de lessen plaats in de buitenlucht kom niet bij klachten). Vermeld bij uw inschrijving duidelijk uw 06 nummer zodat wij een whatsapp groep kunnen aanmaken.
Healing Tao Hof van Wezel.

Tijdstippen

(Zie voor uitgebreide informatie onze site, onder programma.)

Elk weekend start zaterdagmiddag stipt om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.
Op zondag worden dezelfde tijden aangehouden. De lessen worden in de openlucht gegeven. Zorg zelf voor warme kleding.  Het verblijf is zelfvoorzienend. U dient zelf te verblijven in uw caravan, camper of tent. Zaterdagavond is er gelegenheid tot theorie van het weekend en is er een meditatie van de lesstof bij het kampvuur. (vrijblijvend)

Prijzen

(Zie voor uitgebreide informatie onze site, onder programma.)

Alleen voor de zaterdag of zondag indien u een dag volgt, betaalt u 10 euro(1 dag) incl. bezoekbijdrage. Voor het hele weekend betaalt u voor 2 dagen, Incl. verblijfsbijdrage(in eigen tent, caravan) 30 euro( 2 dagen). Bij verblijf op de camping kinderen tot 3 jaar gratis. Een klein bijzettentje t.b.v. kinderen is gratis. Maximaal 1 hond per toeristenplek toegestaan. Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting € 1,59.

Voor het verblijf van een extra persoon die niet deelneemt, betaalt u 3 euro voor een dag en 8 euro voor twee dagen(bij overnachting). Wilt u een dag eerder komen of later weggaan, dan kost het verblijf voor 1 nacht € 7,50 voor een volwassene incl. tent of caravan.

 

Let op afwijkende aanvangstijden en prijzen. (Zie voor uitgebreide informatie onze site, onder programma.)

Opzet van de Healing Tao Lessen

De lesstof is van dien aard dat u altijd een los weekend(of dag) kunt volgen.
Er is altijd een kleine herhaling van de lesstof van een eerder weekend.
In de lange workshop(1x per maand) worden 4 weekenden herhaald!!!!.

In de Zomer is er sessie op zaterdagmiddag en zondagmiddag aanvang 14.00 uur ovb.
In de lange weekenden beginnen we zaterdag om 11.00 uur en eindigen zondag om 16.00 uur.
Na vier keer is er 1x per maand een volledig weekend.(zie hiervoor het Programma)

Locatie

Alle workshops in 2021 vinden plaats op de Recreatielanderij Hof van Wezel Ficarystraat 11, 6641 KP te Beuningen. Overnachting met eigen voorzieningen

Voor wie zijn de workshopweekenden?

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen, het maakt niet uit of dit je eerste kennismaking met Healing Tao is of dat je al jaren ervaring hebt. De workshopweekenden zijn zo opgebouwd dat iedereen ontwikkeling op zijn eigen niveau kan ervaren

Aanmelden

Klik op onderstaande link om doorverwezen te worden naar het aanmeldformulier.  U maakt uw aanmelding definitief na reservering (via formulier) én overmaken van uw bijdrage op de rekening van HEALING TAO CHI DELFT.

MELD JE NU AAN

Bankgegevens (giro)

NL85INGB 0007 9708 23 tnv HEALING TAO CHI DELFT

Ovv datum van deelname