Edward Lemmens (1953)

Edward trainde in de TAO Garden te Chiang Mai bij Mantak Chia.

 

In de jaren “70” was Edward één van de eerste zwarte band houders in taekwondo in Delft. Hij behaalde toen het hoogste Instructeurs diploma hetgeen goed was voor het lesgeven binnen de hele Martial Arts beweging in die tijd..

Hij was heel lang actief binnen free-fight, full contact en hap-ki do en daarnaast recreatie sportleider voor Gemeente Delft, Diploma NGS, polariteitsmassage en Tui Na. Hij was 25 jaar eigenaar van sportclub “Korea” te Delft. Studeerde af aan de Haagse Hogeschool als Bachelor.

Studeerde af aan het CNGO te Tilburg als Qi Gong docent. Behaalde associate instructorschap bij Inge Maassen. Sinds 2000 volgde hij Tao trainingen bij Mantak Chia , Juan Li, Inge Maassen, Dirk Oellibrand, Massahiro, Reinoud Eleveld en bezocht hij vrijwel alle Nederlandse instructeurs zoals Marco Jongepier, Inge Maassen waar hij alle basis modulen herhaalde, Birgit Haberkamp (vnl bone narrow) en de Parel, Neska Ong a Kwien,  Matthijs van Katwijk en vele anderen zoals de Fransman Thierry Alibert van wie Edward veel leerde over Chi Kung en meridianen.

 

 

Tai chi onderricht voornamelijk bij grootmeester Sufu Fei te Delft en diverse stijlen te Tilburg op het CNGO waaronder ook de oude yang stijl.

3 jaar lesgegeven via CHIDELFT. Vervolgens 10 jaar verdiept in zelfontwikkeling.

In 2017 gestart met HEALING TAO CHIDELFT: twee groepen level 2 en twee nieuwe groepen level 1 Healing Tao.

 

Wie nu met Edward mee doet is verzekerd van een uitdagende voortgang in je eigen ontwikkeling op het pad in de TAO.
Eén ding is zeker:  het pad van de Tao gaat verder…..